Milujete nahaté kočky? Pomůžete prostějovské Scarlett k vítězství?

Milujete nahaté kočky? Pomůžete prostějovské Scarlett k vítězství?
ilustrační foto
Další fotky: 
Milujete nahaté kočky? Pomůžete prostějovské Scarlett k vítězství?

V dnešních dnech, přesně od 12.11.2015, probíhá na FB profilu Sphynx Mania soutěž, kde po dobu 2 týdnů je možné hlasovat a vybírat 12 nejkrásnějších sphynxíků. Ti, kteří obdrží nejvíce like, postupují do finálového kola.
26.11.2015 bude vystaveno v této skupině finálové album, kde porota během týdne vybere Miss, 1. a 2. Vicemiss a kočička, která získá nejvíce like, vyhrává Miss sympatie. Prostějov zastupuje nádherná kočička Scarlett.

"Zdravim vás, jmenuji se Scarlett. Jsem pojmenovaná po "mamince", která vypadá jako herečka Scarlett Johansson. Tím pádem již od malička jsem lamačka mužských srdcí! Každý mi podlehne!
Jsem narozená 29. ledna. Právě nyní dospívám, tak je to se mnou občas těžši :). Ráda se vyhřívám na topeni nebo vyhřívané podlaze.
Ráda pozoruji kino z okna s mým mladším bráškou Skinnym. Nejvíce jsi pochutnávám na Cosmě a Royal Canin Sphynx, mám ráda i řadu vitamínu a pamlsků, moc ráda papám. Občas se chovám jako pes a potřebuji aportovat alobalovou kuličku i hodinu v kuse, ale panička, Žaneta Svobodová, mě miluje takovou jaká jsem!", napsala do redakce Scarlett.
Pomůžete kočičce a její paničce, milé Žanetce, s hlasováním? (red)

https://web.facebook.com/509679602415881/photos/a.1032195010164335.10737...

Poslat nový komentář