Soutěžte o vstupenky na představení Byt na inzerát!

Soutěžte o vstupenky na představení Byt na inzerát!
ilustrační foto plakát

Zajímavou soutěž o vstupenky přinášíme spolu s Agenturou Mamut. Tentokrát o vstupenky na divadelní představení, které se uskuteční v Jesenci. Vidět v něm můžete třeba Adélu Gondíkovou, Ivanu Andrlovou, Zbyška Pantůčka, Martina Zounara a další známé herce.  

Byt na inzerát

Odkvétající varietní umělkyně Georgette pronajímá ve svém pařížském bytě pokoje. A tak spolu na jedné adrese bydlí ještě klavíristka Jeanine, malířka Jacqueline a služebná Marie-Louisa. O tom, že soužití žen takto rozdílných temperamentů není jednoduché, nás přesvědčí expozice hry. Všechny obyvatelky bytu se proto nezávisle na sobě rozhodnou radikálně změnit život a všechny (opět bez vědomí těch ostatních) si podají inzerát.

Majitelka bytu hledá nového nájemce, pianistka žáka, malířka model pro obraz Spartaka a služebná životního partnera. Zájemci, čtvero mužů nejrůznějšího ražení, se brzy dostaví, ale samozřejmě jak to bývá, zrovna ve chvíli, kdy není doma správná inzerentka. Navíc zkratkovitá řeč inzerátů, známá i z našich novin, možnost dorozumění ještě více zkomplikuje. A tak sledujeme složité eskapády jednotlivých zájemců, kteří sice přišli na správnou adresu, ale chtějí se po nich nebo se jim naopak nabízejí prapodivné věci. Že si nakonec všichni přijdou na své je nasnadě, i když zdaleka ne tak, jak si původně představovali. Ve Francii nesmírně úspěšná komedie nabízí řadu vtipných situací a dialogů. Jistou pikantnost přitom zvládá s pověstným francouzských šarmem.

Chcete-li získat vstupenky, na představení zdarma, postačí, když do 21. listopadu zašlete na redakční e-mail redakce@pvnovinky.cz odpověď na otázku, která divadelní společnost do Jesence představení přiveze? Odpověď označte v předmětu JESENEC. Pro čtyři vylosované máme vstupenky. (red)

 

Poslat nový komentář