První letošní SWAP bazárek se blíží

První letošní SWAP bazárek se blíží
Foto plakát

Letošní první SWAP se uskuteční v neděli 14. ledna 2024 od 14:00 do 17:00 v sále kulturního klubu DUHA. Opět za podpory Statutárního města Prostějova a Zdravého města Prostějov.

„Lidé si už jistě všimli, že jsme v sále kulturního klubu DUHA pořádali v loňském roce opakovaně akci, při níž mohli zájemci získat zdarma nejrůznější věci. Opravdu cokoliv – oblečení, boty, bižuterii, knihy, rostliny... a jiné. To vše mohli přinést a nabídnout někomu jinému, a naopak si odnést to, co se hodí zrovna jim,“ vysvětlila podstatu výměnného bazárku 1. náměstkyně primátora Milada Sokolová, která tuto zajímavou akci ve městě rozjela.

Letošní SWAP bude pokračovat ve stejném duchu.

„Není nic lepšího pro životní prostředí, než když nabídneme druhou šanci svým nepotřebným věcem. Přineste vše, co nepotřebujete a nabídněte jinému zájemci. Věci však musí být čisté – vyprané. Jistě si najdou svého dalšího uživatele, který bude z této výměny nadšen," dodává náměstkyně Marcela Župková s tím, že z hlediska zimního SWAPu bylo v minulých ročnících nejžádanější pánské teplé oblečení.

V případě, že se plánujete SWAPu zúčastnit, můžete donést připravené předměty předem, a to ve středu 10. ledna a v pátek 12. ledna 2024 do KK DUHA ve Školní 4 v Prostějově. (red)

Poslat nový komentář