Vítěz zakázek na komunální služby se mění. Z .A.S.A. bude FCC

Vítěz zakázek na komunální služby se mění. Z .A.S.A. bude FCC
ilustrační foto ASA

Firma .A.S.A. v Prostějově před časem získala čtyři veřejné zakázky na komunální služby. Realizovat je ale bude španělská firma FCC.

"Společnost .A.S.A. koupila španělská firmy FCC. Ta převezme všechny závazky, včetně prostějovských," uvedl náměstek primátorky Prostějova Jiří Pospíšil. Podle jeho slov zřejmě nebude nutné sepisovat nové smlouvy mezi městem a FCC. "Bude stačit dodatek k těm stávajícím, " dodal Pospíšil s tím, že bližší informace se město dozví na valné hromadě společnosti, která se koná 19. prosince. 

V brzké době tak zřejmě modrobílé stroje .A.S.A budeme vídat v novém kabátě. Firemní barvy FCC jsou totiž bílá a zelená. 

FCC převezme oblast nakládání s odpady s předpokládanými ročními náklady ve výši 38.366 tisíc korun, bude mít v kompetenci správu, opravy a údržbu místních komunikací s náklady 24.254 tisíc korun, postará se o správu a údržbu veřejné zeleně, dětských hřišť, sportovišť, mobiliáře za 26.797 tisíc a obhospodařovat bude i správu a údržbu hřbitovů za 4.143 tisíc korun ročně. (ber)

 

 

Poslat nový komentář