Dnes je Beraní úplněk. Nese s sebou energii i bolest

Dnes je Beraní úplněk. Nese s sebou energii i bolest
Ilustrační foto pixabay.com

Úplněk nastane v neděli 9. října 2022 v 22:54 a je ve znamení Berana. Velké množství vnější úplňkové energie, může způsobit, že pocítíte novou odvahu, touhu prosadit se na místech, kde vás to doteď ani nenapadlo, a zároveň budete motivovaní začít něco nového (ať už jde o novou kapitolu vašeho života nebo třeba nový pracovní projekt).

Beraní vliv můžete pocítit ve výraznějších ambicích, budete se chtít prosadit. Ale dejte si pozor, abyste udrželi svůj temperament na uzdě. Nebuďte netrpěliví ani vztahovační, vyhněte se agresivnímu chování a pokuste se ovládnout své emoce i vztek. Důležité je také zachovat klid a k problémům přistupovat s čistou, chladnou hlavou. Svou energii raději využijte jinde. Podzimní období vybízí například k tvůrčí aktivitě.

Pokud jde o zdravotní stav, největší vliv bude mít říjnový úplněk na vaši hlavu, zuby a jazyk. Jestliže tedy často trpíte na bolesti zubů nebo vás trápí migrény, raději se na tento moment připravte dopředu a s možnými komplikacemi počítejte. Kromě toho se pak doporučuje dávat si v říjnu dobrý pozor na jakékoliv úrazy, k nimž může být člověk o něco náchylnější. (red)

Poslat nový komentář