Včera za bílého dne vykradli dvě auta

Včera za bílého dne vykradli dvě auta
ilustrační foto

Včera došlo v Prostějově ke dvěma vloupání do vozidel. K oběma případům došlo na frekeventovaných ulicích a za bílého dne. To pachatele nikdo neviděl?

Neznámý pachatel včera, 23. února před polednem nezjištěným způsobem rozbil skleněnou výplň pravého zadního okna vozidla Volkswagen Tiguan, z něhož odcizil kožený kufřík s notebookem a tabletem Ipad. Vozidlo bylo v té robě zaparkované na ulici Okružní v Prostějově. Celková způsobená škoda činí nejméně pětačtyřicet tisíc korun.

Neznámý pachatel včera po poledni nezjištěným předmětem rozbil levé přední okno vozidla Peugeot 308, které bylo zaparkované na ulici Brněnská v Prostějově. Pachatel z vozidla odcizil navigaci s SD kartou 16 GB, čímž způsobil majiteli škodu odcizením navigace nejméně osm tisíc a rozbitím okna škodu v předběžné výši čtyři tisíce korun.

"Opět je důležité všem připomenout, že není bezpečné ponechávat si ve vozidla odložené žádné a už vůbec ne cenné věci. Věci ve vozidle jsou jako magnet pro zloděje, kterému stačí okamžik, auto poškodí a věcí se zmocní," podotkla v souvislosti s těmito případy Eva Čeplová, tisková mluvčí Policie ČR Prostějov.

(red) 

Místo zločinu: 
Javascript is required to view this map.

Poslat nový komentář