Řidič od nehody ujel!

Řidič od nehody ujel!
Foto PČR
Další fotky: 
Řidič od nehody ujel!

 

V pondělí kolem půl dvanácté v noci došlo na silnici II. třídy ve směru z Drahan na Žárovice k dopravní nehodě. Viníkk z místa ujel.

Z prvotního šetření vyplývá, že zatím neustanovené vozidlo při průjezdu pravotočivou zatáčkou vjelo do protisměru, kde pravou přední částí narazilo do protijedoucího vozidla Škoda Octavia, které řídil 21 letý řidič. "Po střetu z důvodu úleku strhl řidič vozidla Škoda Octavia řízení vpravo a narazil do svodidel. Druhý vůz nezastavil, ale ujel ve směru na Žárovice," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková s tím, že naštěstí nedošlo k žádnému zranění. Alkohol byl u řidiče Škoda Octavie vyloučen dechovou zkouškou, hmotná škoda na vozidle a svodidlech byla vyčíslena na 55 tisíc korun. Nehoda je v šetření policistů dopravního inspektorátu.

"Policisté se tímto se obrací na veřejnost, případné svědky, kteří by mohli svými informacemi přispět k objasnění nehody a zjištění řidiče a neznámého vozidla, aby kontaktovali policisty Dopravního inspektorátu Prostějov buď osobně nebo telefonicky na tel.č.: 974 781 580 případně na bezplatnou telefonní linku 158. Za spolupráci děkujeme," dodala Urbánková. (red)

Poslat nový komentář