Zloději 17. listopad neslavili

Zloději 17. listopad neslavili
ilustrační foto

Trávit svátek zahálkou nebylo to pravé pro dva zloděje v Prostějově. Jeden vykradl auto Na Blatech a odnesl si sbíječku, druhý sebral nebohé ženě nákupní taškou s peněženkou.

Někdy od středečního večera do 17.11.2011 ranních hodin vnikl dosud neznámý pachatel na ulici Na Blatech v Prostějově do Škody Octavia. Z auta odcizil pneumatické sbíjecí kladivo. Svým jednáním pachatel způsobil celkovou škodu bezmála 16.000 Kč. 

Ke druhému případu krádeže došlo 17. listopadu odpoledne. Na ulici Svatoplukova v Prostějově odcizil dosud neznámý pachatel poškozené ženě nákupní tašku, kterou držela v ruce. V tašce se nacházel mobilní telefon, dioptrické brýle, peněženka s obsahem finanční hotovosti a další osobní věci. Pachatel svým jednáním způsobil škodu nejméně 1.100 Kč. 

Za trestné činy Krádež hrozí oběma pachatelům trest odnětí svobody až na dvě léta. 

(red)

Místo zločinu: 
Javascript is required to view this map.

Komentáře

Zloději a jinak postižení slavili včera po celé matičce Praze za doprovodu zhulených prezidentských kandidátů. Demokraticky a dobrovolně nám dali najevo, že již jejich služeb nebude potřeba, protože již není co ukrást a posrat, jedině je samotné.

Zloději 17.listopad naopak slavili, pro nikoho jiného to žádný svátek není. A paní krádež tašky nepřežila? Že je "nebohá"? S pozdravem E.

Poslat nový komentář