Poslední jídlo vydáno. Ahoj za rok?!

Poslední jídlo vydáno. Ahoj za rok?!
Foto

Tento rok již třetího ledna se opět rozjel projekt polévka bezdomovcům. Třetí ročník trval do středy 28. února a nasytil spousty strávníků. Dnes akci ukončil segedínský guláš. 

"Na rozloučenou přišla spousta lidí. Čekalo je překvapení, plná várnice segedínského guláše. Maso bylo dokonce zvlášť, přesto se vše snědlo," uvedla za organizátory Milada Sokolová. Ta strávníky jako v loňském roce pozvala na osmý duben, kdy se bude uklízet Hloučela v rámci Akce Ukliďme Česko.

"Chtěla bych poděkovat Národnímu domu, který kromě dvou dnů vařil od pondělí do soboty po dobu dvou měsíců, Rudolfovu pekařství, kterému vděčíme za únorové pečivo zdarma, Řeznictví Petricius, které vařilo dvě polévky. Dále mým přátelům, kteří mi pravidelně nepravidelně pomáhali při výdeji, mimo jiné Lence Zapletalové, JillyBilly, rodině Autratové, Lucii Svačinové, Martinu Mokrošovi i Petře Kupkové. Poděkování patří i Aleně Dvořákové, koordinátorce Zdravého města, která zařizovala výdej všechny soboty, a spolku Zdraví od malička, maminkám, které každý pátek upekly a přinesly něco sladkého," dodala Milada Sokolová. (ber)

Poslat nový komentář