U kluziště na městě si můžete půjčit brusle

U kluziště na městě si můžete půjčit brusle
ilustrační foto Sportcentrum DDM

Ledová plocha v centru města je ve správě Sportcentra – domu dětí a mládeže Prostějov. Na webových stránkách Sportcentra získají zájemci přehled o provozní době a technologických odstávkách kluziště, tak také přehled o jeho obsazenosti.

K provoznímu systému kluziště je možno projít z webového odkazu Sportcentra: https://www.sportcentrumddm.cz/ přes ikonu REZERVAČNÍ SYSTÉM v odkazovém řádku levého sloupce webové stránky. Do systému také přímo navádí hyperaktivní odkaz https://sportcentrumddm.isportsystem.cz/

U kluziště je možné zapůjčení bruslí oproti vratné záloze 200 Kč, brusle stojí 50 Kč za každou započatou hodinu pro veřejnost, pro školy ve vyhrazenou dobu zdarma. Půjčovna je otevřena v době bruslení pro veřejnost.  Půjčit si můžete pánské brusle velikosti 8, 9, 10, 11, dámské - 4, 5, 6, 7 a dětské - 3, 4, 5.

Provozní řád půjčovny bruslí:

1. Zapůjčení bruslí je možné v provozní době mobilního kluziště pro veřejnost.

2. Brusle musí být vráceny po skončení doby vypůjčení, nejpozději při ukončení provozní doby, s tím, že při překročení doby výpůjčky bude účtováno další půjčovné.

3. V zapůjčených bruslích se zákazník pohybuje výhradně na ledě. K chůzi mimo ledovou plochu je zákazník povinen využívat gumový koberec.

4. Je zakázáno brusle úmyslně ničit.

5. Zákazník je z hygienických důvodů povinen užít vlastní, čisté ponožky. (Zdroj Sportcentrum DDM Prostějov)

Poslat nový komentář