Smutná pravda. Z kluziště před muzeem zmizely brusle

Smutná pravda. Z kluziště před muzeem zmizely brusle
ilustrační foto

Ledová plocha před prostějovským muzeem se stala vítanou a navštěvovanou atrakcí. Nejenže si zájemci zabruslí zadarmo, ještě si mohou půjčit i brusle. Bohužel, někteří si je půjčí navždycky. Na kluziště se už nevrátí minimálně osm párů těch největších velikostí.

Půjčovné je čtyřicet korun, záloha na brusle pak dvě stě. Cena natolik lákavá, že někteří sportumilovní „chytráci“se rozhodli odnést si výstroj rovnou domů. Proč také ne, když cena kvalitních pánských bruslí začíná hrubo nad tisícem korun.
Informaci potvrdila i mluvčí magistrátu Jana Gáborová. „Pravdou je, že bylo ukradeno několik párů bruslí,“ sdělila redakci. Město má ale podle jejích slov smlouvu s bezpečnostní agenturou, která má brusle ve správě. „Tyto záležitosti řeší bezpečnostní agentura s dodavatelem kluziště,“ dodala Gáborová. (ber)

Komentáře

Dnes jsem šla po dlouhé době na náměstí. Copak nevíte že Čech je všude ve světě znám jako zloděj 1 kategorie !!! Je to od města chválihodné, ale měli by se postarat také o bezpečnost a hlídání aby děti nemusely jít domů bosé. Ale jinak tato atrakce má ode mne pochvalu !!!

Poslat nový komentář