Naše město je městem hrdých a pracovitých lidí, říká Pavel Vavrouch

Naše město je městem hrdých a pracovitých lidí, říká Pavel Vavrouch
ilustrační foto archiv Pavel Vavrouch

 

Není tomu dávno, co proběhl v Prostějově Chmela Cup. O rozhovor jsme požádali pořadatele tohoto prostějovského tenisového turnaje, který je součástí prestižní amatérské série čtyřher Malý Open a člena Sportovní komise Rady města Prostějova Pavla Vavroucha.

Už i vrabci na střeše si povídají o úspěchu Vašeho turnaje. Co říkáte na tyto ohlasy?

Jsem nadšen. Ta záplava příznivých ohlasů mě mile překvapila. Věděl jsem, že Prostějov je město sportu zaslíbené, ale že je tu sportovních nadšenců tolik, to mě velmi potěšilo.

A co ohlasy mimoprostějovských účastníků?

Byl jsem rád, že i oni byli s účastí na turnaji spokojeni. Lépe řečeno: nadšeni! Prohlásili, že se do Prostějova budou vždycky rádi vracet.

A byli tu hráči ze všech koutů republiky?

Ano. Nejvzdálenější účastník byl až z Karlových Varů. Myslím, že to byla skvělá reklama pro naše město. Prohlášení jednoho z nich, že naše město je: „PROSTĚJOV CITY“ mě velmi potěšilo.

Je něco, co byste rád vyzdvihnul?

Určitě nadšení spoluorganizátorů – tenisových nadšenců Martina Krupičky a Petra „Pupy“ Doseděla. Bez nich by se tato akce určitě nedala uskutečnit. A také našich sponzorů, kteří nám věřili.

Uvažujete o dalším ročníku?

To je zatím předčasné. Rádi bychom, ale celá záležitost je časově a organizačně dosti náročná. Věřím ale, že se nám po letošním úspěšném ročníku podaří opět sehnat sponzory a vstřícné podnikatele, kteří vědí, že se jedná o vynikající reklamu jejich jména v celé republice.

Co byste řekl na závěr?

Ať žije Prostějov CITY – město sportu a hrdých a pracovitých lidí.