Chystáte se k Berouskovi? Stojí to za to!

Chystáte se k Berouskovi? Stojí to za to!
Foto PvNovinky.cz

 

Již jen zítra od jedenácti hodin mohou Prostějované navštívit představení Národního cirkusu Original Berousek, který je v našem městě od čtvrtka na každoroční zastávce svého turné.

Kdo k Berouskům letos ještě nezavítal, neměl by zítra váhat. Kde jinde totiž uvidíte například dva medvědy, jak spolu sami jedou na motorce. Závěrečné číslo - drezúra medvědů - totiž patří k rodinné tradici cirkusové dynastie Berousků. Číslo, které uvidíte i v Prostějově, si  odneslo z festivalu cirkusu ve francouzském Grenoblu nedávno dokoknce stříbrnou medaili.

Nejenom malé návštěvníky ale fascinuje také například neobvyklá drezúra exotických papoušků. Ti v manéži jezdí na miniaturním kole nebo na zmenšené koloběžce či sami vztyčují národní vlajku. To vše je doplněno drezúrou dvou tuctů zvířat, mezi kterými najdete nejenom koně, zebry či velbloudy, ale také šest oslů nebo exotický skot. K velkému cirkusu vždy patří slon a jeho povedené vystoupení tvoří rovněž jerden z vrcholů letošního programu cirkusu Original Berousek. 

"Chodíme se synem na všechny cirkusy v Prostějově, ale musím uznat, že Berousek je tradičně nejlepší," ohodnotila pro PvNovinky představení jedna z návštěvnic Kamila Vysloužilová. (red)

Poslat nový komentář