Policie žádá o pomoc svědky nehody cyklisty na Palackého ulici!

Policie žádá o pomoc svědky nehody cyklisty na Palackého ulici!
ilustrační foto

Dne 11. října 2016 v 09:40 hodin jel v zastavěné části obce Prostějova po cyklostezce přilehlé k ulici Palackého ke křižovatce ulic Palackého x Komenského x Žižkovo náměstí x Wolkerova na jízdním kole tovární značky Super De luxe cyklista, který při přejíždění vozovky ulice Palackého nereagoval na světelný signál oranžové barvy a vjel na vyznačený přejezd pro cyklisty, který se nachází na vozovce ulice Palackého.

"Při přejíždění uvedeného přejezdu cyklista narazil přední částí jízdního kola do levé přední části vozidla řidiče, který se s vozidlem tovární značky Peugeot rozjížděl po vozovce ulice Palackého směrem k ulici Vodní na světelný signál zelené barvy. Při nárazu došlo k poranění cyklisty, který byl z místa dopravní nehody odvezen sanitním vozidlem do nemocnice. Ke zranění řidiče Peugeotu nedošlo. Vzniklá celková hmotná škoda činí cca 10.000,- Kč. Míra zavinění je v šetření SDN Prostějov", popsala událost Miluše Zajícová, mluvčí PČR Olomouckého kraje.

"Žádáme případné svědky události, kteří by mohli poskytnout informace vedoucí k objasnění dopravní nehody, aby kontaktovali policisty dopravního inspektorátu Prostějov na tel. č. 974 781 251 nebo 725 861 968. Děkujeme za spolupráci", dodala Zajícová.

Poslat nový komentář