V Mateřském centru Cipísek si užívají cestování

V Mateřském centru Cipísek si užívají cestování
ilustrační foto

Programy MC Cipísek jsou v červnu již tradičně zaměřeny na téma Cestujeme s dětmi. Pro rodiče s dětmi je připravena řada výletů do přírody, besedy o tom, jak prožít spokojenou dovolenou nebo třeba i letní stříhání dětí s novým účesem na prázdniny.

Až do konce června probíhají pravidelné programy pro rodiče a děti dle věku dětí: Hopsánky a zpívánky s miminky, Broučci, Zajíčci, Méďoví, Cipískova školička, Hrátky s pohádkou. Koordinátorky MC připravily rovněž zajímavou besedu s optometristkou se screeningovým vyšetřením zraku dětí. Vyvrcholením červnových programů je pak tradiční dopoledne na dopravním hřišti. 

„Dopolední hry na dopravním hřišti budou jako už v minulých letech poslední předprázdninovou akcí mateřského centra. Zúčastňuje se jí vždy kolem stovky dětí, tato akce je velmi oblíbená. Spolupracujeme při ní s městskou policií, která připravuje dětem hry a různé kvízy,“ informovala  Markéta Skládalová z MC Cipísek. Dopolední program na dopravním hřišti je zaměřen na dopravu a bezpečnost dětí na silnicích i v ulicích. Zábavnou formou děti zvládají zručnost v jízdě na trojkolce, koloběžce, odrážedle nebo kole, naučí se některé důležité dopravní značky a bezpečný pohyb na ulicích. Za to získají dětský řidičský průkaz a sladkosti. Podrobné informace o programu MC Cipísek na www.mcprostejov@centrum.cz, www.facebook.com/cipisekprostejov

(jap)

Poslat nový komentář