Hlasujme pro Rákosníčkovo hřiště v Prostějově

Hlasujme pro Rákosníčkovo hřiště v Prostějově
ilustrační foto internet

 

Opět máme příležitost rozhodnout, kde postaví Lidl další dětské hřiště. Pokud ho chceme v Prostějově, stačí v době od 3. do 28.února hlasovat. Zároveň můžete vyhrát některou z hodnotných cen.

Lidl už jich k dnešnímu dni postavil 29, mimo jiné ve Šternberku a Olomouci. Letos jich hodlá postavit dalších dvacet. Jedno tedy díky nám může stát i v Prostějově. Hlasovat lze prostřednictvím webových stránek vyplněním hlasovacího formuláře, na Facebooku Lidl Česká republika nebo můžete poslat SMS na číslo 900 11 06 ve tvaru: LIDLmezera4MÍSTNÝKÓD, který nalezneme buď na účtence z prodejny Lidl, pro kterou chceme hlasovat, nebo na internetových stránkách https://www-lidl-rakosnickova-hriste-cz.contimex.cz/hlasujte-pro-vase-hr....

Každý hlasující může vyplnit max. 1 hlasovací formulář na webových stránkách, vyplnit max. 1 hlasovací formulář prostřednictvím facebookové aplikace a odeslat max. 1 SMS hlas. Pouze při využití všech tří možností hlasování může tedy každý hlasující poslat celkem maximálně tři své hlasy. Hlasování není podmíněno nákupem. (red)

Poslat nový komentář