Rákosníčkovo hřiště vyroste na Husově náměstí!

Rákosníčkovo hřiště vyroste na Husově náměstí!
ilustrační foto Rákosníčkovo hřiště, Lidl

 

V nedávné soutěži řetězce Lidl o vybudování dětského hřiště uhájil Prostějov první příčku mezi městy do 100 tisíc obyvatel. Hřišti v našem městě přišlo 10 240 hlasů. Stát bude na Husově náměstí.

Organizátoři soutěže již začali jednat s městem. „My dodáme pozemek a musíme zajistit věci jako inženýrské sítě, chodníky atd. Lidl dodá herní prvky,“ uvedl náměstek primátora Zdeněk Fišer, který je v tomto případě garantem celé akce. Podle jeho slov bude hřiště umístěno v parku naproti staré polikliniky v Husově náměstí. „Náměstí nyní prochází revitalizací, proto nebude problém hřiště začlenit,“ dodal.

"Ráda bych poděkovala prostřednictvím Prostějovských novinek všem hlasujícím, protože je skvělé, že Rákosníčkovo hřiště vyroste i u nás v Prostějově", poděkovala Alena Rašková, první náměstkyně primátora. (ber)

Komentáře

Skvělé hřiště, díky za to! My máme nejradši tato: http://www.hagspraha.cz/realizace/realizace-v-cr/, chodíte tam také?

pro koho?

podle názvu by se mohlo zdát, že to bude hřiště pro děti z vietnamské komunity, podle zvolené lokality to v Prostějově vypadá spíš vypadá na hřiště vystavěné pro neméně početnou cikánskou komunitu

pro mě ;-)

A že zrovna na Husáku... Pro koho??

Poslat nový komentář