Botička? Před garáží v zákazu zastavení a v protisměru

Botička? Před garáží v zákazu zastavení a v protisměru
Foto ber

Uzavření prodejny Lidl v Újezdu s sebou přineslo i další komplikace. Lidé, kteří míří na polikliniku autem, obtížně hledají místo k parkování. A tak stojí na možných i nemožných místech. Na ně si dnes posvítili městští strážníci.

"Věčně nám někdo blokuje vjezd. Ale rozumím tomu, že když se z auta vyhrabe člověk o dvou francouzských holích, moc možností nemá," nechala se slyšet jedna z obyvatelek Trávnické. Ovšem jak je zřejmé z naší fotografie, stát v zákazu zastavení a ještě v protisměru, to je hodně za hranou. (ber)

Komentáře

Možná jste si nevšimli ale strážníci jsou pořád na místě. Možná k nasazení botičky teprve dojde, nebo již přestupek s řidičem řeší. A někdy má holt auto velká kola a botička nejde nasadit.

Nedivím se tomu, často volám MP na řidiče, kteří nám blokují naše vyhrazené parkoviště. Když jde o levné auto, nerozpakují se a dají ihned botičku.Zato když nám parkoviště zablokuje někdo s nějakým BMW, AUDI nebo s Mecedesem, vždy mu dají jen oznámení za stěrač. Když jsem se jich ptal, proč jím také nedávají botičky, tak prý je to moc riskantní, jelikož by je mohl majitel toho luxusního auta žalovat za poškození a kdo prý se chce s nějakým boháčem soudit...

ASI MÁ MOC VELKÝ KOLA?

Černý auto má botičku. Hnědé s bílou střechou nemá botičku. Warum? P.

Je zvláštní, že to druhé, podstatně dražší auto botičku nedostalo i když stojí v protisměru...

Poslat nový komentář