Přehradou prosviští draci. Již o víkendu!

Přehradou prosviští draci. Již o víkendu!
ilustrační foto ber

Tradiční festival, který se už po deváté uskuteční na Plumlovské přehradě, opět na hladinu vyšle dračí lodě. Konat se bude již tento pátek a sobotu na pláži U vrbiček.

Závody jsou určeny nejen pro sportovce, ale také pro širokou veřejnost včetně dětí. Dospělí soutěžící se dělí na čtyři hlavní kategorie – sport, fun, firmy a ženské posádky. Každá posádka musí mít dvacet pádlujících. Pořadatelé garantuji účastníkům minimálně tři jízdy na 200 metrů a jednu jízdu na jeden kilometr. 

Návštěvníci festivalu se mohou těšit také na bohatý doprovodný program pro celou rodinu, nafukovací atrakce, k dispozici bude půjčovna lodí Gumotex a vyzkoušet si budou moct body a aqua zorbing, segwaye nebo trendy paddleboardy. „Pro především dámské publikum může být zajímavá exhibiční jízda pohledných semifinalistů soutěže Muž roku 2017. Ukáže se zde i výherce loňského ročníku Muž roku 2016, Miroslav Dubovický,“ zvou pořadatelé.  Přesné informace naleznete na  http://www.zaki-sport.cz/th_portfolio/draci-sezona-2017/ nebo na Facebooku PLUMLOVSKÝ DRAK 2017. (red)

 

Poslat nový komentář