Jaká byla sezona 2021 draků z VSJ? A co chystají do další sezony?

Jaká byla sezona 2021 draků z VSJ? A co chystají do další sezony?
Foto VSJ
Další fotky: 
Jaká byla sezona 2021 draků z VSJ? A co chystají do další sezony?

Článek týkají se činnosti VSJ nám zaslala paní Zuzana Nedomová.

"již druhý rok máme za sebou všichni mnohá omezení, i v našem sportu tomu tak bylo. Nejprve jsme nemohli trénovat, neboť jak známo, dračí lodě jsou kolektivní sport – na jedné lodi je 22 osob společně. Potom jsme mohli pomalu začít, ale organizátoři bohužel zrušili velkou spoustu závodů. Vydali jsme se tak celkem na tři – na naši oblíbenou Pálavu, do Jedovnic na rybník Olšovec a nemohli jsme samozřejmě chybět na našem domáckém Plumlovském drakovi. Naše letošní výsledky bohužel za zmínku moc nestály, ale i přesto nás to neodradilo od dalšího trénování a hlavně dalších plánů do budoucnosti.

Vzhledem k velké podpoře statutárního města Prostějov, za kterou jim moc děkujeme, jsme mohli nejen letos ulevit našim peněženkám při závodech, ale také začít budovat něco nového. Náš spolek zakoupil v loňském roce malou dračí loď (pro 10 pádlujících), pro kterou jsme letos vybudovali nový přístřešek. Snažíme se nabídnout naše lodě i okolním spolkům, školám, táborům. Využívá ji tak čím dál více lidí.

A co to znamená pro všechny zájemce o tento týmový vodní sport? Budeme mít možnost mnohem více trénovat a přijímáme kohokoliv ve věku 11 – 99 let do našich tří posádek – VSJ mix, VSJ women a VSJ dráčata. Pokud máte chuť zkusit něco nového, přidejte se k nám, rádi zaučíme nové tváře. Informace najdete na našich webových stránkách https://vsj.webnode.cz/".

Za celou Vrahovickou sací jednotku Zuzana Nedomová (kapitánka VSJ women)           

Poslat nový komentář