Dukláci vyrazili do Španělska. A opět nezklamali!

Dukláci vyrazili do Španělska. A opět nezklamali!
Foto FB Dukla Prostějov
Další fotky: 
Dukláci vyrazili do Španělska. A opět nezklamali!
Dukláci vyrazili do Španělska. A opět nezklamali!

Parašutisté Dukly Prostějov vyrazili po zasloužené dovolené na vojenské závody ve Španělsku, kde se konal Military parachuting tournament cism Spain. Závody provázelo vedro a vysoká vlhkost, na které není našinec moc zvyklý, kluci si ale uměli poradit.

„5 kol FS4 (rw4), 10 přesnosti přistání a 3 individuální akrobacie. V teplotách mezi 35-40 stupni s vlhkostí k 80 % jsme si tu fakt dovolenou nedělali. O to víc nás těší výsledky. V družstvech máme 2 zlaté (přesnost, overall) a v individuálech 5 medailí všech barev,“ napsali na svém FB.

V jednotlivcích se nejlépe předvedl Chlaďas – Petr Chládek, který vyhrál rozeskok s Miloslavem Křížem o zlato. Tím si vyhrál zlato v celkovém hodnocení a se zlatem ze stylu veze domů 3 individuální medaile. Kuba Pavlíček se se stříbrem ze stylu rozeskakoval o 3. v celkovém hodnocení jednotlivců, bohužel mu to o vlásek uteklo a je tedy 4. celkově. Milda ulovil stříbro v přesnosti. Neztratili se ani Bonifác Hájek a Ondřej Žák, kteří byli kousek za stupni v top 10.

V družstvu byla i přes extrémní počasí celou dobu super nálada, a i díky tomu přesnost družstev vyhráli s náskokem 37 cm...

Současně tento víkend začal závod ze série světového poháru, který se historicky poprvé koná v ČR, a to v Klatovech. Tam soutěží zbylí členové družstva. Držíme vám palce, kluci. (ber)

Poslat nový komentář