Tourism Expo se blíží. Soutěžte s námi o vstupenky!

Tourism Expo se blíží. Soutěžte s námi o vstupenky!
ilustrační foto archiv Flora Olomouc

Hlavní pavilon A Výstaviště Flora Olomouc otevře výstava a veletrh služeb cestovního ruchu a využití volného času Tourism Expo. Jednadvacáté pokračování akce se bude konat 10 a 11. února. Otevřeno bude denně od 9 do 18 hodin. Soutěžte s námi o vstupenky!

„Chtěli bychom, aby se návštěvníci veletrhu nejen dozvěděli, kde mohou co zajímavého zažít, ale aby to ve velké míře zažili už přímo u nás,“ přibližuje záměr organizátorů garantka letošního Tourism Expo Hana Zacpálková z olomouckého výstaviště. Veletrh podle jejích slov ale samozřejmě opět nabídne na začátku roku také tu nejčerstvější nabídku domácích a zahraničních dovolených či poznávacích a léčebných pobytů. „Oproti předchozím letům jsme více akcentovali zejména nabídku jednotlivých měst a obcí, regionů a mikroregionů, a to především z Moravy, ale i Čech, Slovenska a Polska,“ doplnila Zacpálková.

Zájemci se podle ní mohou znovu těšit také na cestovatelské přednášky či prezentace cestovních kanceláří. „Zahájení výstavy opět obstará vyhlášení výsledků již čtvrtého ročníku ankety 7 divů Olomouckého kraje doplněné o obrazovou prezentaci nejlepších z nich,“ zmínila garantka veletrhu.

Silnou stránkou jeho 22. ročníku by měl být především jeho opravdu pestrý a bohatý doprovodný program. „Tváří akce je letos populární zpěvák Voxel a jeho oblíbené hity, které v našem hlavním pavilonu A samozřejmě také zazní. Pro Voxelovy příznivce bude rovněž připravena jeho autogramiáda,“ láká k návštěvě Zacpálková. Další velkou atrakcí bude cestovatelský festival Kolem světa, jemuž bude patřit menší pavilon E. „Festival nabídne mimo jiné autentické zážitky z cest, cenné rady a zkušenosti od cestovatelů, besedy, komentované projekce či promítání oceňovaného filmu Století Miroslava Zikmunda,“ vypočítává Hana Zacpálková.

Pro všechny, kdo chtějí ochutnat exotickou, například hmyzí nebo šnečí kuchyni, bude připraven gastronomický Extrem food festival coby přehlídka netradičních jídel spojená s workshopy, ochutnávkami a soutěžemi.

To ale zdaleka není v rámci letošního veletrhu Tourism Expo vše. Chybět nebude ani tradiční závod v parkovém orientačním běhu Olomoucký kufřík, ukázky adrenalinových aktivit, taneční vystoupení, biketrialové exhibice či závěrečné losování vstupenek o hodnotné ceny včetně zahraničních zájezdů.

Pokud se chcete na výstavu Tourism Expo podívat zadarmo, pošlete do 27. ledna na redakční e-mail redakce@pvnovinky.cz odpověď na otázku, kdo v letošním roce zastupuje region Prostějovska v soutěži 7 divů kraje. Vstupenku pro dvě osoby máme pro prvních pět vylosovaných. (ber)

 

Poslat nový komentář