Florbalisté doma remizovali s Béčkem Přerova, pak si smlsli na favoritovi

Florbalisté doma remizovali s Béčkem Přerova, pak si smlsli na favoritovi
ilustrační foto

 

A-tým SK K2 Prostějov se představil na domácí půdě ve dvou zápasech. První mač proti rezervě Přerova skončil smírně 5:5, následně se Prostějovští postavili ještě před utkáním prvnímu týmu soutěže z Jeseníku, na němž si smlsli 8:3 a Jeseník byl na čele vystřídán Krnovem.

První zápas s B-týmem Přerova, nabídl souboj třetího s pátým a bylo znát, že týmy od sebe v tabulce nejsou daleko. Domácí Prostějov nakonec roli mírného favorita úplně nepotvrdil a pouze remizoval se Spartakem 5:5. Poté přišel na řadu mač proti Jeseníku, do toho vstoupili domácí skvěle a v prvních dvou třetinách si vybojovali čtyřbrankový náskok a třetí třetina často připomínala trochu exhibici. Hattrickem se blýskl jeden z tahounů juniorky Jan Smička a akce dvojice Libor Čmela, Jan Hél kolikrát opravdu byla jako z exhibičních zápasů. Prostějovští hráli v takové pohodě, že se na hřiště dokonce podíval i junior Michal Navrátil, jenž si hned připsal gólovou asistenci k povedené střele kapitána Marka Vlčka.

Situace v tabulce je nyní taková, že Prostějov ze třetí pozice ztrácí na vedoucí Krnov čtyři body, liga tak slibuje dramatické finále, ve kterém právě týmy Prostějova, Krnova a Jesníka svedou souboj o vysněnou první postupovou příčku.

Radim Nemela, student SOŠPO Prostějov

 

Poslat nový komentář