Hasiči dnes zasahovali u šesti nehod!

Hasiči dnes zasahovali u šesti nehod!
Foto HZS Olomouckého kraje
Další fotky: 
Hasiči dnes zasahovali u šesti nehod!
Hasiči dnes zasahovali u šesti nehod!
Hasiči dnes zasahovali u šesti nehod!
Hasiči dnes zasahovali u šesti nehod!
Hasiči dnes zasahovali u šesti nehod!

Jednotky profesionálních a dobrovolných hasičů v průběhu neděle 30.7.2017 vyjížděly častěji k dopravní nehodám, některé se neobešly bez zranění osob. Celkem během dnešního dne zasahovali hasiči u šesti dopravních nehod. 

První nehoda se odehrála poblíž Hranic na Přerovsku krátce před půl třetí ranní, vozidlo po kolizi zůstalo převrácené na střeše. Naštěstí předpoklad zaklíněných zraněných osob se po průzkumu nepotvrdil, hasiči v navazujícím čase provedli úklid provozních kapalin a navrácení vozidla zpět na kola, při této události zasahovala profesionální jednotka požární stanice Hranice.

Během několika dalších minut vyjížděla další z profesionálních jednotek, tentokráte z požární stanice Jeseník, k další dopravní nehodě v Jeseníku ulice U Bělidla. Na místě došlo k většímu úniku provozních kapalin na komunikaci téměř v délce kilometr a půl, hasiči na likvidaci museli použít většího množství sorbentu.

Další z výčtu dopravních nehod se odehrály během odpoledne. Krátce před třetí hodinou odpolední vyjížděla opět jednotka požární stanice Hranice za obec Černotín dále směrem na Valašské Meziříčí. Na místě došlo ke střetu dvou osobních vozidel se zraněním jedné osoby. 

Jen několik minut poté vyjela k další, již v pořadí čtvrté dopravní nehodě, jednotka profesionálních hasičů ze Šumperku, mezi Jindřichovem a Branou došlo k nehodě dvou osobních vozidel a zranění jedné osoby, k pomoci rovněž vyrazily dobrovolné jednotky Jindřichov a Hanušovice. Jednotky na místě provedly nutná bezpečnostní opatření a kontrolu úniku provozních kapalin.

K páté dnešní nehodě vyjížděla profesionální jednotka požární stanice Litovel, nedaleko obce Bílá Lhota došlo k pádu motocyklisty se zraněním. Hasiči na místě provedli protipožární opatření a asistenci ostatním složkám IZS, závěrem vyprostili motorku z pole na komunikaci.

Prozatím poslední dopravní nehoda se odehrála na rychlostní komunikaci D35 v úseku 296 km ve směru z Hranic na Olomouc. Při dopravní nehodě došlo ke střetu čtyř osobních vozidel. Na místě došlo ke zranění dvou osob. Hasiči u události poskytnuli předlékařskou první pomoc a návazně na to další nutná bezpečnostní opatření a likvidaci uniklých provozních kapalin. (Zdroj HZS Olomoucký kraj)

Poslat nový komentář