Družstvo hasičů Olomouckého kraje uspělo na mistrovství ČR. Nechyběl mezi nimi Prostějovan

Družstvo hasičů Olomouckého kraje uspělo na mistrovství ČR. Nechyběl mezi nimi Prostějovan
ilustrační foto HZS Ol. kraje

Družstvo HZS Olomouckého kraje, složené z Michala Přecechtěla (PS Olomouc), Martina Plška a Pavla Bernhauera (PS Přerov) a Jana Šindelky (PS Prostějov) získalo na mistrovství České republiky v disciplínách TFA krásné druhé místo. Soutěž o nejtvrdšího hasiče proběhla ve středu 27. září 2017 v Ústí nad Labem.

V letošním roce se jednalo již o osmý ročník mistrovství ČR v disciplínách TFA a soutěž uspořádalo Generální ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR a Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje ve spolupráci se Sportovním klubem hasičů Ústeckého kraje. Mistrovství proběhlo v obchodním centru Forum.

Mistrovství se zúčastnilo celkem 77 závodníků, šlo o příslušníky krajských hasičských sborů ČR a Asociace hasičských sborů podniku.

První místo v kategorii družstev získalo družstvo z HZS Jihočeského kraje, druhou příčku odvezli na Moravu hasiči z HZS Olomouckého kraje a bronzová medaile patří družstvu HZS Moravskoslezského kraje.

Všichni soutěžící z HZS Olomouckého kraje podali parádní výkony. Martinu Plškovi z požární stanice v Přerově těsně utekla bronzová medaile a ve své kategorii skončil na 4. místě, Michal Přecechtěl z požární stanice v Olomouci skončil na 6. místě a těsně za ním, na 7. místě, se umístil Jan Šindelka z požární stanice v Prostějově. Čtveřici závodníků doplnil Pavel Bernhauer z požární stanice v Přerově, který ve své kategorii obsadil 17. místo. Soutěže se účastnil i Luboš Ptáček z požární stanice v Olomouci, který však závodil pouze v kategorii jednotlivců a obsadil 16. místo. (HZS Olomouckého kraje)

Poslat nový komentář