Vážíme si vaší podpory a solidarity. Děkujeme!, vzkazují hasiči

Vážíme si vaší podpory a solidarity. Děkujeme!, vzkazují hasiči
ilustrační foto
Další fotky: 
Vážíme si vaší podpory a solidarity. Děkujeme!, vzkazují hasiči

HZS Olomouckého kraje touto cestou děkuje všem, kteří hasiče podporují. Váží si darů velkých firem i jednotlivců. Velká vlna solidarity, která se v těchto dnech vzedmula v regionu v souvislosti s coronavirovou nákazou, se všech dotýká a cení si jí. Touto cestou by tak chtěli nejen poděkovat, ale zároveň ukázat, že vaše dary doputovaly na ta správná místa a do správných rukou.

Hasiče i další členy složek IZS osvěžila nealkoholická piva z Pivovaru Litovel, kterých se po kraji rozdalo přes tři tisíce.

Balíčky s produkty na zvýšení výkonnosti darovala olomoucká společnost Nutrend. Celkově se jednalo o 70 kilogramů výrobků. Mezi hasiče, operační techniky a pracovníky hygieny se rozdělily různé druhy proteinových tyčinek či energetických drinků.

Čokoládovna Troubelice věnovala příslušníkům na kontrolních stanovištích u uzavřené oblasti 130 svačinových balíčků a suroviny pro přípravu horkého kakaového nápoje.

Pomoc pak přišla i od firmy Ondrášovka, která pomohla tím, že darovala 9 tisíc čistých plastových láhví s čistými etiketami a víčky. Využili jsme je pro distribuci dezinfekce do ORP Litovel a ORP Uničov.

Téměř 2 600 láhví ochuceného piva Birell z Plzeňského Prazdroje putovalo mezi základní složky IZS.

"Děkujeme," vzkazuje za hasiče mluvčí Lucie Balážová. (red)

 

Poslat nový komentář