Po požáru domu v Držovicích byl nalezen mrtvý senior

Po požáru domu v Držovicích byl nalezen mrtvý senior
Foto HZS Olomouckého kraje

Dnes před druhou hodinou ranní došlo k požáru rodinného domu v obci Držovice, který byl uhašen příslušníky hasičského záchranného sboru. Při prvotním ohledání místa a jeho okolí bylo mimo objekt nalezeno tělo téměř 70letého muže, který měl k nemovitosti vztah, bez známek života.

„Požár byl ohlášen 1 hodinu a 46 minut na naše krajské operační a informační středisko s tím, že hoří rodinný dům. Při příjezdu na místo a prvotním průzkumu bylo zjištěno, že hoří dvoupodlažní budova, osobní automobil ve vjezdu a přilehlé zemědělské přístavky na ploše 30x50 metrů. Do zásahu se zapojila i výšková technika a velkoobjemové cistern," uvedla mluvčí hasičů Lucie Balážová.

Šetřením se nepotvrdilo, že by úmrtí muže souviselo s požárem domu. U zemřelého byla nařízena soudní pitva. "V dopoledních hodinách proběhlo ohledání místa požáru ve spolupráci s psovodem a psím specialistou na vyhledávání ohnisek požárů a akcelerantů, vyšetřovatelů PČR a HZS, kriminalistickým technikem a specialistou chemikem z odboru kriminalistické techniky a expertiz. Příčina a okolnosti případu jsou v současné době v šetření," doplnila policejní mluvčí Miluše Zajícová s tím, že prozatím nejsou žádné bližší informace ke zveřejnění. (red)

 

Poslat nový komentář