Tragický požár v Držovicích. Muž podpálil dům a vzal si život

Tragický požár v Držovicích. Muž podpálil dům a vzal si život
Foto ber
Další fotky: 
Tragický požár v Držovicích. Muž podpálil dům a vzal si život

V úterý před druhou hodinou ranní došlo k požáru rodinného domu v obci Držovice, který byl uhašen příslušníky hasičského záchranného sboru. Při prvotním ohledání místa a jeho okolí bylo mimo objekt nalezeno tělo téměř 70letého muže, který měl k nemovitosti vztah, bez známek života. Policie zveřejnila další podrobnosti.

"Dle prvotních šetření se jako nejpravděpodobnější příčina jeví úmyslné zapálení rodinného domu jeho obyvatelem (nejedná se o majitele), který si následně, bez zásahu či účasti další osoby, sáhl sám na život, "informovala policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Podle místních si muž čin řádně promyslel. "Zablokoval vrata autem, aby nešla otevřít," sdělil PvNovinkám jeden z nich s tím, že senior byl tichý a s okolím se nestýkal.

"Byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu obecné ohrožení a také pro trestný čin účast na sebevraždě," doplnila Zajícová a dodala, že šetření stále probíhá. Přesná výše způsobené škody nebyla doposud stanovena, ale řádově se bude pohybovat v milionech. (ber)

Poslat nový komentář