Aktualizujeme: Palackou zastavila nehoda motorky a osobáku

Aktualizujeme: Palackou zastavila nehoda motorky a osobáku
Foto archiv PvNovinky.cz

 

Včera před 17 hodinou došlo v Palacké ulici v Prostějově u parkoviště k dopravní nehodě mezi motocyklem a osobním vozem. Zavinil ji pravděpodobně řidič osobáku. Motorkář je zraněn. 

 

"Při nehodě došlo k lehkému zranění motorkáře. Podle prvotní lékařské zprávy byla doba léčení stanovena do 7 dnů. Alkohol u obou účastníků nehody vyloučila dechová zkouška, hmotná škoda byla vyčíslena na 80 tisíc korun. Pravděpodobně se jednalo o nedání přednosti v jízdě ze strany řidiče vozidla. Přesné příčiny nehody, její okolnosti  a míra zavinění jsou předmětem dalšího policejního šetření," sdělila dnes redakci mluvčí policie Irena Urbánková. Na místě zasahovali i hasiči, kteří odstranili uniklé provozní kapaliny. (ber) 

Komentáře

Vážený anonyme, buďte tak laskav a nejdříve si přečtěte, kdo tyto informace redakci sdělil. Uvozovky značí přímou větu, která je zakončena tím, kdo informaci podal. Obraťte se na oddělení policie na kraj, která má pod sebou své mluvčí, a pozeptejte se, zda inforamace, kterou mluvčí podala, je pravdivá. Děkujeme.

Na těchto novinách mě fascinuje nejdena věc, za prvé zřejmně mají ve své redakci super lékaře, kteří dokážou zhodnotit zda bylo zranění lehké, středně těžké nebo těžké aniž by viděli zraněného, a za druhé, jsou asi kouzelníci, že se mají možnost dostat k lékařským zprávám a ještě si vymýšlet dobu léčení. Lékařské tajemství  Prostějovské nemocnici zřejmně nic neříká, nezbývá mi nic jiného než se domnívat, že si tuto dobu léčení pouze vymysleli a nebo mají redaktoři nadpřirozené schopnosti a jasnovidné vize.

Než něco napíší a zveřejní, měli by si  noviny ověřit informace a když je neví, tak by tyto noviny neměli klamat své čtenáře.

 

Zavinil to policajt v autě. Zahnul do zákazu, nedal přednost  a sundal motorku. Hlavně, že debil jako preventista učí děcka jak dodržovat předpisy.

Poslat nový komentář