Policisté hledají Octavii. Řidič srazil motorkáře a ujel

Policisté hledají Octavii. Řidič srazil motorkáře a ujel
ilustrační foto PČR

Dne 2. října 2017 jel neznámý pachatel pravděpodobně vozidlem Škoda Octavia I, provedení hatchback, stříbrné barvy, se starším typem registrační značky (první tři symboly byla písmena), po silnici ve směru od obce Radslavice. Na křižovatce nedal přednost motocyklu, do kterého narazil. Od nehody ujel. Policisté po něm pátrají a žádají o pomoc veřejnost.

"Řidič odbočoval vlevo z vedlejší silnice na hlavní silnici ve směru na obec Kozlovice a nedal přednost v jízdě řidiči na motocyklu zn. Honda Phanteon 125 stříbrné barvy, který jel po hlavní pozemní komunikaci ze směru od obce Grymov na obec Kozlovice. Řidič motocyklu byl nastalou situací přinucen razantně brzdit a tímto došlo k podklouznutí kol motocyklu. Motocyklista upadl na komunikaci a přitom se zranil. Řidič vozidla z místa dopravní nehody ujel směrem na Kozlovice," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová s tím, že případ je šetřen pro trestný čin ublížení na zdraví z nedbalosti.

"Žádáme případné svědky události, kteří by mohli poskytnout informace vedoucí ke zjištění registrační značky vozidla nebo k osobě samotného řidiče, aby je sdělili osobně na 1. oddělení obecné kriminality Přerov, U Výstaviště 18 nebo telefonicky na tel. č. 974 778 458, případně na bezplatné telefonní lince 158," vzkazují policisté. (red)

 

Poslat nový komentář