Policisté se stěhují na nádraží. V pondělí

Policisté se stěhují na nádraží. V pondělí
ilustrační foto ber

V pondělí 20. listopadu 2017 se obvodní oddělení policie Prostějov 2 z dosavadního působiště v ulici Karolíny Světlé přestěhuje do nových prostor u Hlavního vlakového nádraží v Janáčkově ulici 2 v Prostějově.

"Během stěhování v době od 7 do 15 hodin veškerou agendu obvodního oddělení Prostějov 2 převezmou kolegové na obvodním oddělení Prostějov 1 na adrese Újezd 12, Prostějov. V uvedenou dobu budou mimo provoz i telefonní linky stěhovaného útvaru, proto vyzýváme veřejnost, aby v případě potřeby svá oznámení podávala výhradně na lince tísňového volání č. 158. V případě neodkladných dotazů se lze telefonicky obrátit i na policisty stálé služby obvodního oddělení Prostějov 1 na čísle 974 781 651," uvedl policejní mluvčí František Kořínek.

Běžná činnost obvodního oddělení Prostějov 2 bude v nových prostorách obnovena nejpozději v pondělí 20. listopadu 2017 v 15 hodin. Všechny dosavadní telefonické a e-mailové kontakty zůstanou beze změny.

Věříme, že přestěhováním do nových prostor se ještě zvýší kvalita služeb, které obvodní oddělení policie Prostějov 2 občanům poskytuje. 

"V následujících dnech se pak na stejnou adresu přestěhuje i prostějovské oddělení hospodářské kriminality a oddělení kriminalistické techniky služby kriminální policie a vyšetřování. Toto se již veřejnosti nijak nedotkne," dodal Kořínek. (red)

 

Poslat nový komentář