Nominujte a hrajte za tým Jestřábů!

Nominujte a hrajte za tým Jestřábů!
Hlavní postavou týmu HC Olymp je herec a bavič Martin Dejdar (vepředu).

Unikátní možnost zahrát si v dresu LHK Jestřábů Prostějov budou mít fanoušci prostějovského hokejového klubu. Na sobotu 16. února od 17 hodin totiž klub naplánoval exhibiční utkání v rámci oslav 100 let existence proti výběru osobností HC Olymp Praha.

Pražský tým je složen z osobností z mnoha sfér, ať již sportu či kultury. V jejím dresu nastupují například Dominik Hašek, Jiří Hrdina, Pavel Richter, Aleš Valenta, moderátor Pavel Nový, herec Jiří Mádl a hlavní postavou týmu je herec a bavič Martin Dejdar.

Proti němu však nenastoupí klasický tým Jestřábů, který válčí ve druhé lize, ale kolektiv fanoušků, sponzorů a činovníků klubu a dětí LHK, které pak doplní vybraná pětice Jestřábů.  Právě první pětku složenou z hráčů A týmu můžou nominovat fanoušci na email redakce@lhkjestrabi.cz s předmětem Olymp-nominace, a na tento email se mohou hlásit i zájemci o účast v druhé lajně týmu, složenou z fanoušků (s předmětem Olymp – účast) a mohou nominovat i zástupce do třetí pětky sponzorů a činovníků klubu (s předmětem opět Olymp – nominace).

Vstupenku na tento jedinečný zápas můžou fanoušci zakoupit již nyní v kanceláři klubu nebo tradičně před zápasem. Její cena činí 100 korun. Od 20:30 pak mohou přijít i na setkání do H-clubu, kde je však kapacita omezena. Cena na toto posezení činí 150 korun.

(zkl)

Poslat nový komentář