Stěhování hokejistům nehrozí. „Podám žalobu,“ reaguje na pomluvu Tomiga

Stěhování hokejistům nehrozí. „Podám žalobu,“ reaguje na pomluvu Tomiga
Seniorské Jestřáby zřejmě budeme moci na prostějovském zimním stadionu vídat i nadále.

Dnešní tisk přinesl poměrně závažnou informaci o velmi pravděpodobném stěhování seniorského hokejového klubu do Vyškova. Vedení údajně zjišťuje informace a hledá místo, kde by byl o druholigový hokej zájem. Jak jsme se však informovali na patřičných místech, stěhování hokejistů nehrozí.

„Stěhování klubu v této chvíli rozhodně nehrozí. Máme na stole návrhy financování a teprve zvažujeme alternativy. Po poradě s právníkem zřejmě podám na autora článku žalobu,“ vyjádřil se k situaci rezolutně šéf LHK Jestřáby Prostějov Michal Tomiga.

O tom, že jde zřejmě o čirý výmysl a takové informace ani nekolují po kabinách zimního stadionu, svědčí i překvapení, které dnešní článek způsobil mezi hráči. „Já osobně jsem se to dozvěděl až v kabině před dnešním zápasem (více o zápase s Karvinou čtěte zde). Pro mě je to překvapení, o kterém vůbec nevíme. S panem Tomigou se pravidelně bavíme, a vůbec nic takového nevíme. Dnešní doba je však taková, že když někdo něco řekne, hned se to nafoukne,“ řekl ke „kauze“ kapitán mužstva Lukáš Duba. Trenér Petr Zachar pak na žádost o reakci reagoval lakonicky: „To se musíte zeptat u toho, kdo tu informaci vypustil,“ naznačil, že podstata sdělení se zřejmě nezakládá na pravdě.

(zkl)

Poslat nový komentář