Jestřábi proti Benátkám předvedli hokejovou tragédii

Jestřábi proti Benátkám předvedli hokejovou tragédii
Foto Lubomír Tesař, LHK Jestřábi

 

V souboji s Benátkami nad Jizerou Hanáci bodovou sérii neprodloužili, právě naopak, už v sedmé minutě prohrávali o tři branky. Ve špatném výkonu domácí pokračovali a tým Benátek je tedy na vlastním ledě vypráskal 6:2.

Začátek jako z nejhoršího snu prožili domácí hokejisté, v rozmezí ani ne dvou minut mezi pátou a sedmou inkasovali Hanáci hned třikrát a Šimbocha v brance vystřídal Kocián. Přestože domácí do konce první dvacetiminutovky neinkasovali, jejich hra příliš známek zlepšení nevykazovala.

Zlepšení přišlo ve druhé části, kdy dokázal naději domácím vrátit pěknou ranou Skřivánek a snížil na 1:3. Když pak v osmatřicáté minutě vsítil kontaktní branku Kovařík, vypadalo to na drama v posledním dějství. Kdo tohle očekával se však nemohl více mýlit. Už po třinácti sekundách třetí třetiny zvýšil Špaček a o pět minut později naděje na body pohřbil Maďar. Utkání se od té chvíle prakticky pouze dohrávalo, poslední kapku do poháru zmaru Jestřábů přilil tři a půl minuty před koncem svou třetí brankou benátský Špaček. Jestřábi tedy po porážce 2:6 mají co napravovat, další pokus ulovit nějaké body budou mít v sobotu v Ústí nad Labem.

Radim Nemela, student SOŠPO Prostějov

Poslat nový komentář