Vyhrajte vstupenky na hokejový šampionát s McDonald´s!

Vyhrajte vstupenky na hokejový šampionát s McDonald´s!
ilustrační foto

 

Nejočekávanější sportovní událost roku pro české fanoušky se již nezadržitelně blíží a Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2015 klepe na dveře. Jak se ale dostat k lístkům a být přímo v centru dění, když už jsou měsíce beznadějně vyprodané? Nejsnazší cesta je vstupenky vyhrát! Společnost McDonald´s právě teď rozdává svým zákazníkům 500 lístků, oficiální plyšové maskoty Boba a Bobka, dresy české hokejové reprezentace, tablety a vouchery do restaurací.

Tento týden byla slavnostně předána výhra v podobě dvou vstupenek na zápasy o finále a třetí místo prvnímu šťastlivci, kterým je pan Jiří Kubát. „Nejdřív jsem tomu nechtěl vůbec věřit a myslel jsem si, že je to nějaká reality show, že si ze mě prostě někdo dělá srandu. Proto jsem si nechal poslat podrobné informace e-mailem, ale teď už vím, že je to pravda,“ uvedl výherce, kterému cenu předala ředitelka PR a komunikace McDonald´s ČR/SR Zuzana Svobodová.

A jak se můžete stát dalším obdarovaným právě vy? Stačí si zakoupit vybrané menu na prodejně McDonald´s a mít štěstí a správně odpověď. Více informací a podrobná pravidla naleznete na www.srdcemspolu.cz/pravidla. (red)

Poslat nový komentář