Incident na hokeji bude mít dohru. Žena z finančáku skončila v nemocnici!

Incident na hokeji bude mít dohru. Žena z finančáku skončila v nemocnici!
ilustrační foto finanční správa Prostějov

Jak PvNovinky informovaly, na zimním stadionu v Prostějově došlo ve čtvrtek večer k incidentu. Během hokejového utkání mezi prostějovskými Jestřáby a kladenskými Rytíři podnikli kontroloři z Finančního úřadu v Prostějově kontrolu ve vestibulu haly.

Ve chvíli, kdy „finančáci“ zabavovali suvenýry prodávané obsluhou stánku bez potvrzení, začala jim nadávat skupinka diváků stojící opodál. Po chvíli se do obou kontrolorů z berňáku pustili i fyzicky. Žena z Finančního úřadu Prostějov skončila v nemocnici!

O neobvyklém incidentu informovala nejprve policie. "Pachatelé poškozené častovali vulgárními výrazy a polili je pivem. Pracovníka úřadu několikrát udeřili a s jeho kolegyní se přetahovali o kabelku takovým způsobem, že jí bylo způsobeno drobné zranění na ruce,“ popsala Miluše Zajícová, tisková mluvčí Policie ČR. Informaci potvrdila i Zuzana Žabčíková, mluvčí Finančního úřadu pro Olomoucký kraj. Podle oficiální zprávy policisté pachatele ještě neustanovili. „Případ šetříme pro trestný čin výtržnictví, kterého se dopustili zatím neznámí pachatelé," dodala Zajícová. (ber)

Komentáře

To je taky nápad na hokeju něco takovýho kontrolovat.

Poslat nový komentář