Páteční incident na zimním stadionu šetří prostějovská policie!

Páteční incident na zimním stadionu šetří prostějovská policie!
ilustrační foto znak

Z několika stran zazněly po pátečním hokejovém utkání hlasy, že při incidentu mezi funkcionáři klubu a fanoušky došlo k fyzickému napadení. Případ šetří Policie ČR.

Podle informací PvNovinek byli zraněni dva lidé. Potvrdila to i mluvčí prostějovské nemocnice Radka Miloševská. "Ošetření vyhledaly dvě osoby. Povaha zranění si nevyžádala hospitalizaci, jednalo se převážně o pohmožděniny," sdělila mluvčí. Klub se k napadení vyjadřovat nechce, protože je v šetření Policie ČR.

"Mohu potvrdit, že oznámení o pátečním pozápasovém incidentu, při kterém mělo dojít k napadení funkcionářů hokejového klubu, prověřujeme pro podezření z trestného činu výtržnictví. Za ten jeho pachateli v případě prokázání viny a odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta," uvedl na dotaz mluvčí prostějovské policie František Kořínek. Bližší informace kvůli probíhajícímu vyšetřování sdělit odmítl. (ber)

Komentáře

Smutné že se fanoušci chodi jen pobit, pak nemohou vzit ani otcové své syny na zápas, protože by diky magorům přišli k úrazu, zamyslete se nejste tam jen vy dospělí, a je to jen hra

Poslat nový komentář