Do Prostějova míří Tři sestry a Horkýže Slíže

Do Prostějova míří Tři sestry a Horkýže Slíže
Foto plakát

Dvě legendy české a slovenské hudební scény společně v Prostějově. Tři sestry a Horkýže Slíže vystoupí již 4. listopadu 2023 v prostějovském KSCentru. Připravte se na nezapomenutelný večer rockových hitů a neskutečné energie, kdy se na jednom pódiu setkají bratia a sestry. Online předprodej najdete na on-line předprodej: https://1url.cz/Quqt1.

Obě kapely byly už dříve na úspěšném společném turné, Horkýže Slíže byli dokonce hosté narozeninového koncertu Tří sester v O2 areně v roce 2015. O dva roky dříve jim vyšlo i společné album Bratia a sestry.

Horkýže Slíže je slovenská rocková kapela, která byla založena v roce 1992 v městě Nitra. Od svého vzniku se propracovala mezi špičku slovenské, ale i české rockové scény. Vyznačují se svými vtipnými texty a humorem, které kombinují s punk rockem a hard rockem.

Tři sestry vznikly už v roce 1985. Zakládajícím členem a tváří kapely je zpěvák Lou Fanánek Hagen, který je také autorem většiny textů. Během své kariéry vydala kapela řadu alb, z nichž mnohá se stala kultovními. Mezi nejznámější alba patří například Na Kovárně to je nářez (1990), Lihová škola umění (1992) nebo Švédská trojka (1995).

Čtěte pozorně, budete si s PvNovinkami moci zasoutěžit o vstupenky! (ber)

Poslat nový komentář