Hotel Plumlov nabízí ubytování záchranářům. Zdarma

Hotel Plumlov nabízí ubytování záchranářům. Zdarma
Foto FB

Hotel Plumlov na břehu plumlovské přehrady se rozhodl nabídnout ubytování lidem z první linie boje proti koronaviru. Záchranáři, doktoři, sestry či další, kteří potřebují ubytovat v blízkosti nemocnice, se s jeho zástupci mohou spojit a využít ubytovací kapacitu hotelu zdarma.

Tato iniciativa vychází z celostátního projektu Zachraň hotel, ke které se Plumlov přidal. „S hotelem máme náklady tak jako tak. Když už nemůžou hosté využít našich služeb, budeme rádi, pokud tak učiní potřební. Po náročných dnech trochu pohodlí si rozhodně zaslouží, alespoň při probuzení uvidí krásné okolí přehrady a načerpají trochu sil,“ říká manažerka Jana Ožana

 „Zatím se ozvali dvě zdravotní sestry, dva doktoři a jeden hasič. První dva hosté k nám už dorazili, další čekáme v průběhu nadcházejícího týdne. Z pochopitelných důvodů si u každého ověřujeme, zda má na ubytování u nás nárok. Pokud ano, všichni jsou srdečně vítáni,“ dodává manažerka.

 Hotel můžete podpořit i na webu https://prosim.zachranhotel.cz/hotel/hotel-plumlov?id=704&fbclid=IwAR2D8m0M009h1BqSjfSwecaOGOvy7nDS-B5UiqTivnFEsGcg3RihxMflQ9w. (red)

Poslat nový komentář