Máte přání? Částečné zatmění Slunce vám je splní!

Máte přání? Částečné zatmění Slunce vám je splní!
ilustrační foto nationalgeografic.cz

 

23. října ve 23.56 hodin začne novoluní. Bude ve znamení Štíra a přinese sebou další zajímavost, zatmění Slunce. I když bude jen částečné, je to den, kdy můžete nastartovat cokoliv, co do života chcete přinést. Ale pozor, přání jsou nezvratná.

Novoluní ve Štíru nám dodává sílu a odhodlání. Je to čas, kdy je třeba se zamyslet nad svou minulostí a vzít si z ní ponaučení. Opakování starých chyb nás v životě jen zpomalí. Štír má všechnu odvahu potřebnou k provedení rozhodnutí – ať už je to, abychom se postavili za to, co je pro nás důležité, nebo šli od toho, co důležité není. Pokud potřebujete v této oblasti povzbudit, zapalujte si každý večer od tohoto novoluní do úplňku modrou svíčku.

Zatmění slunce (které ale uvidí jiná část planety), bude plnit přání. Ale pozor, opravdu můžete nastartovat cokoliv, co do života chcete přinést. Dávejte tedy pozor, nač v tento den budete myslet, co si budete přát. Splní se vše, nikdo nebude už prověřovat, jestli jste to doopravdy tak mysleli. Napište si proto seznam a mějte ho po ruce, abyste do něj mohli kdykoli nahlédnout.

Tak pěknou středu a pozor na přání. Ať se splní ta, která vám přinesou jen radost! (ber)

Poslat nový komentář