Magistrát hledá správce informačních technologií

Magistrát hledá správce informačních technologií
ilustrační foto Magistrát města Prostějova

Tajemnice Magistrátu města Prostějova vyhlašuje výběrové řízení po pozici Správce informačních technologií na Odboru informačních technologií.

Zájemce musí mít vysokoškolské vzdělání v bakalářském studijním programu nebo vyšší odborné vzdělání, výhodou je obor vzdělání informatika. Uchazeč musí mít znalost správy serverů na operačním systému MS Windows Server 2012, 2016 (Active directory, DNS, DHCP atd., znalost samostatné systémové činnosti v oblasti výpočetní techniky, znalost operačního systému Windows 7, Windows 10 a kancelářského SW MS Office a také znalost problematiky síťového provozu a správy zařízení – firewall, router, switch atd. 

Další informace o pracovní pozici jsou k dispozici v oznámení o vyhlášení výběrového řízení, které je umístěno na úřední desce města. Termín pro podání přihlášky je do 10. prosince 2020, předpokládaný nástup pak v lednu 2021, případně dle možností vybraného uchazeče

Bližší informace o pracovním místě podá Jan Števko, vedoucí Odboru informačních technologií, telefonní číslo 582 329 717 nebo Zdeňka Bendová, personalistka, telefonní číslo 582 329 162.  Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu. (red)

Poslat nový komentář