Náčelník Generálního štábu AČR ocení ředitele MP Prostějov. Právě dnes!

Náčelník Generálního štábu AČR ocení ředitele MP Prostějov. Právě dnes!
ilustrační foto vecernikpv.cz

Ve středu 30. listopadu 2016 se od 16 hodin uskuteční ve velkém sálu Domu armády Olomouc slavnostní setkání náčelníka Generálního štábu AČR armádního generála Josefa Bečváře a velení AČR se zaměstnavateli příslušníků aktivní zálohy. Při této příležitosti obdrží zástupci firem z rukou generála Bečváře ocenění za podporu Aktivní zálohy Ozbrojených sil ČR. Mezi oceněnými je i ředitel Městské policie Prostějov Jan Nagy.

Městští strážníci nedohlížejí jen na pořádek v ulicích Prostějova. Jsou připravení v nouzi pomáhat vlasti se zbraní v ruce. Procházejí výcvikem v armádě a jsou členové Aktivních záloh. V tomto je podporuje i zaměstnavatel, Statutární město Prostějov.

Dnes převezme Jan Nagy – ředitel MP Prostějov od Náčelníka generálního štábu AČR armádního generála Josefa Bečváře ocenění za podporu Aktivní zálohy Ozbrojených sil ČR. S ním se zúčastní ocenění i jeden strážník MP Pv, člen AZ, a to strážník Pavel Lukáš (svobodník v záloze – starší střelec). „Josef Bečvář je pojem. Ne každý má v životě štěstí se s ním setkat a už vůbec od něj dostat ocenění,“ dodal další ze strážníků a člen aktivních záloh Ludvík Pajor. (ber)

Poslat nový komentář