Nezapomeňte! Jarmark "Maminky maminkám" již tuto sobotu!

Nezapomeňte! Jarmark "Maminky maminkám" již tuto sobotu!
ilustrační foto výtvor účastnice

 

Jak jsme již několikrát avizovaly, chystá se v Prostějově další akce pro veřejnost. Stejně jako úspěšný Restaurant Day ho mají na svědomí Martina Šponarová, Markéta Valentová a Milada Sokolová. Tentokrát půjde o jarmark "Maminky maminkám". Konat se bude 18. října v prostějovském KaSCentru.

"V Prostějově máme plno šikovných maminek, které háčkují, pletou a vyrábí spoustu skvělých věcí. Proto jsme se rozhodly podpořit je v jejich činnosti a uspořádat Jarmark "Maminky maminkám", konstatovala Martina Šponarová. Už dnes mají organizátorky zajištěnu třicítku majitelek šikovných rukou, které představí mimo jiné výrobky z fima a šperky z chirurgické oceli, háčkované a pletené věci pro děti, dřevěné bedýnky, šité doplňky do bytu, nsovičky, kapsáře. "Nově na vás čeká i analýza vlasů, budete-li mít zájem", přidala pozvání Šponarová.

"Termín jarmarku jsme avizovaly dlouho dopředu, všichni zúčastnění měli spoustu času něco krásného vytvořit. Brzy budou Vánoce, budeme mít možnost si nakoupit originální dárky", pozvala na připravovanou akci Milada Sokolová. 

"V přízemí bude možnost zanechat kočárky, v předsálí čeká program pro děti. Prezentace výrobků bude v sále v prvním patře," dodala Markéta Valentová. 

A jelikož organizátorky obdržely reakce na účast nejen od maminek, k vidění budou i babičky a mladá děvčátka. Název organizátorky již ponechaly stejný.

Jarmark vypukne ve 14 hodin. (ber)

Poslat nový komentář