Chystáte se na velikonoční Jarmark maminky maminkám?

Chystáte se na velikonoční Jarmark maminky maminkám?
ilustrační foto plakát

 

Jarmark Maminky maminkám pořádaly vloni v říjnu poprvé Martina Šponarová, Markéta Valentová a Milada Sokolová. Pro velký úspěch se rozhodly akci zopakovat a tak vyzývají všechny, kdo by se do akce chtěli zapojit, ke spolupráci. Jarmark je naplánován na 21. března a již nyní má dvacítku přihlášených.

"V Prostějově máme plno šikovných maminek, které háčkují, pletou a vyrábí spoustu skvělých věcí. Proto jsme se rozhodly podpořit je v jejich činnosti a uspořádat Jarmark "Maminky maminkám", vysvětlila důvody pořádání jedinečné akce Martina Šponarová.

"Jarmark se uskuteční 21. března v době od 9 do 12 hodin v Sokolovně na Skálově náměstí v Prostějově. Máme tedy spoustu času něco krásného vytvořit a následně zkusit nabídnout ostatním", pozvala na připravovanou akci Milada Sokolová. "Ačkoliv se jarmark jmenuje maminky maminkám, přijďte a přihlaste se vy všichni, kdo něco krásného umíte, e-mailová adresa je jarmarkpv@centrum.cz", přidává se Valentová. "Dosud se nám přihlásilo již dvacet vystavujících a prodávajících", dodává. (red)

Poslat nový komentář