U Ječmínka zavřeli kuchyni. Kvůli špíně a hlodavcům
Vydáno: St, 01/24/2024 - 08:01
Firma VACHMAL spol. s r.o., která provozuje restauraci „U Ječmínka" na Újezdě v Prostějově, se dostala do hledáčku inspektorů Státní zemědělské a potravinářské inspekce. Při své návštěvě v pondělí 22. ledna zavřeli v restauraci kuchyni.
Důvodem byl výskyt trusu hlodavců, stopy po působení a výskytu hlodavců, výrazně zanedbaný úklid, výrazné znečištění prostor, nečistoty na podlaze, nečistoty na regálech či zařízeních a poškození stěn
„Uzavřena byla pouze část provozovny – prostory pro přípravu a výdej pokrmů (kuchyň, sklad suchých potravina a přípravna surovin). Provozovna jako celek uzavřena nebyla,“ uvedla inspekce na webu potravinynapranyri.cz.
Zaměstnanci sjednali nápravu, a tak byly prostory o den později otevřeny. (ber)
Komentáře
Chudáci myšáci, snad se jim z toho jídla neudělalo moc zle.
Poslat nový komentář