U Ječmínka zavřeli kuchyni. Kvůli špíně a hlodavcům

U Ječmínka zavřeli kuchyni. Kvůli špíně a hlodavcům
Foto potravinynapranyri.cz

Firma VACHMAL spol. s r.o., která provozuje restauraci „U Ječmínka" na Újezdě v Prostějově, se dostala do hledáčku inspektorů Státní zemědělské a potravinářské inspekce. Při své návštěvě v pondělí 22. ledna zavřeli v restauraci kuchyni.

Důvodem byl výskyt trusu hlodavců, stopy po působení a výskytu hlodavců, výrazně zanedbaný úklid, výrazné znečištění prostor, nečistoty na podlaze, nečistoty na regálech či zařízeních a poškození stěn

„Uzavřena byla pouze část provozovny – prostory pro přípravu a výdej pokrmů (kuchyň, sklad suchých potravina a přípravna surovin). Provozovna jako celek uzavřena nebyla,“ uvedla inspekce na webu potravinynapranyri.cz. 

Zaměstnanci sjednali nápravu, a tak byly prostory o den později otevřeny. (ber)

Komentáře

Chudáci myšáci, snad se jim z toho jídla neudělalo moc zle.

Poslat nový komentář