14. Keltská noc se blíží, soutěžte s námi o vstupenky!

14. Keltská noc se blíží, soutěžte s námi o vstupenky!
ilustrační foto keltska-noc.cz

 

14. ročník mezinárodního hudebního festivalu Keltská noc 2015 se kvapem blíží. Pokud se na něj chcete podívat zadarmo, soutěžte s PvNovinkami. Festival se koná v pátek 24.7. 2015 od 16.00 hodin do 02.00 hodin a a v sobotu 25.7.2015 od 11.00 hodin do 02.00 hodin v autokempu Žralok v Plumlově.

„Keltové, Keltky a také spříznění Vikingové, Slovani, Frankové a Germáni - naplňte kalichy medovinou, slyšte nové zprávy druidů, pohlédněte na silné válečníky a potěšte se zvuky bubnů a irských fléten ...,“ zve hlavní organizátor Tom Somr, který bude zároveň i moderátorem.

V pátek se milovníci keltské hudby mohou těšit mimo jiné na Quanti Minoris (CZ), Vintage Wine (Cz), Tom Somr (Irish Morning), Démáirt - irské tance.

V sobotu pak festival  mimo jiné nabidne  tradiční mezinárodní JAM SESSION – společné vystoupení muzikantů z různých zemí (Cz, Sk, Irl, GB, ... ), Percival (PL), Irish Rose (SK), Sliotar (IRL), Dick O'Brass (Cz), Seamróg - irské tance, půlnoční ohňové show - Akáda - meče, blesky.

Oba dva festivalové dny průběžně uvidíte keltská bojová umění a Scottish living history, keltská řemesla a boje, keltského druida Lunwera, keltskou kovárnu a Ekofór, soutěž kresleného ekologického humoru pořádaná Hnutím Brontosaurus.

Další podrobnosti o festivalu a podrobný program najdete na www.keltska-noc.cz.

Chcete-li se na Kelstkou noc podívat zadarmo, pošlete na e-mailovou adresu redakce@pvnovinky.cz do 22.7. odpověď na otázku, co je hudební novinkou letošní Keltské noci 2015? Na tři vylosované čekají dvoudenní vstupenky pro jednu osobu, na další dva pak trička Keltské noci. (ber)

Poslat nový komentář