Keltská noc se blíží! Soutěžte o poslední vstupenky!

Keltská noc se blíží! Soutěžte o poslední vstupenky!
ilustrační foto keltska-noc.cz

Mezinárodní hudební festival Keltská noc letos slaví 15. narozeniny. Oslava se uskuteční opět v autokempu Žralok v Plumlově, a to 22. a 23. července 2016. Soutěžte s námi o poslední dvě vstupenky!

Mezinárodní hudební festival Keltská noc – Celtic Night je žánrově zaměřený dvoudenní festival tradiční keltské kultury, představující to nejlepší z české a světové keltské hudební scény. Festival doplňuje bohatý celodenní doprovodný program jako například bojové ukázky skotského regimentu, keltskou kovářskou výrobu, ukázky pečení chleba, seminář keltské čarodějky, ukázky tradičního života keltů a keltská řemesla, výuku irských tanců, ohňová show, atd. Na pódiu festivalu Keltská noc se v nepřerušené sérii patnácti let představily více jak dvě stovky interpretů z Evropy i zámoří, jako například irští Sliotar z Dublinu, Los Paddys de la Pampas, rakouští Celtica Pipes Rock, Paddy Murphy, Irish Rose ze Slovenska, maďarští Selfish Murphy, skupina Bran, Poitín, Gwalarn, Tomáš Kočko a Orchestr, České srdce a spousta dalších. 

Pokud chcete získat jednu ze dvou dvoudenních vstupenek, napište na redakční e-mail redakce@pvnovinky.cz do 10.7.2016 odpověď na otázku, odkud pochází soubor irských tanců Démáirt. Odpověď označte v předmětu velkými písmeny KELTSKÁ NOC. 

Bližší informace o účinkujících najdete na stránkách www.keltska-noc.cz. (red)

Poslat nový komentář