Kdo jsou šťastní majitelé posledních dvou volňásků na Keltskou noc?

Kdo jsou šťastní majitelé posledních dvou volňásků na Keltskou noc?
ilustrační foto keltská noc

Mezinárodní hudební festival Keltská noc letos slaví 15. narozeniny. Oslava se uskuteční opět v autokempu Žralok v Plumlově, a to 22. a 23. července 2016. S Prostějovskými novinkami jste soutěžili celkem o šest volňásků na oba dva víkendové zábavné dny, dnes jsme vylosovali poslední dva šťastlivce.

Mezinárodní hudební festival Keltská noc – Celtic Night je žánrově zaměřený dvoudenní festival tradiční keltské kultury, představující to nejlepší z české a světové keltské hudební scény. Festival doplňuje bohatý celodenní doprovodný program jako například bojové ukázky skotského regimentu, keltskou kovářskou výrobu, ukázky pečení chleba, seminář keltské čarodějky, ukázky tradičního života keltů a keltská řemesla, výuku irských tanců, ohňová show, atd. Na pódiu festivalu Keltská noc se v nepřerušené sérii patnácti let představily více jak dvě stovky interpretů z Evropy i zámoří, jako například irští Sliotar z Dublinu, Los Paddys de la Pampas, rakouští Celtica Pipes Rock, Paddy Murphy, Irish Rose ze Slovenska, maďarští Selfish Murphy, skupina Bran, Poitín, Gwalarn, Tomáš Kočko a Orchestr, České srdce a spousta dalších. 

Do redakčního e-mailu přišla řada správných odpovědí, bohužel jen dva z vás se mohou těšit z volného vstupu na patnáctý ročník Keltské noci. A kdo jsou ti šťastní? Markéta Chládková a Katka Karhanová. Gratulujeme všem šesti vylosovaným a přejeme skvělou zábavu! (red)

Poslat nový komentář