Trvalkové léto u Marciánů zahajuje už tento týden

Trvalkové léto u Marciánů zahajuje už tento týden
ilustrační foto

Zahradnické centrum Marciánová v Kostelci na Hané se obléklo do hýřivých barev léta. Trvalkové léto se stalo příjemnou tradicí, kdy se v nabídce u Marciánů objevují klasické kvetoucí i nekvetoucí letní rostliny. 

Letošní novinkou je zaměření celé letní akce, a to na dětské návštěvníky. Trvalkové léto 2012 začíná v sobotu 23. června odpoledne programem pro děti, ale nebudou se nudit ani dospělí. Od 15 hodin je připravena dětská květinová přehlídka, vystoupení taneční školy a malování na tvář. Dospělí se pobaví u barmanské show, prohlédnou si ale především inspirativní trvalkové kombinace vysazené v nádobách. Výběr bude bohatý z nabídky právě kvetoucích trvalek, které ozdobí zahradu, terasu či balkony. 

Trvalkové léto je nejen inspirací, ale je i prodejní akcí bohatého sortimentu letních květin a rostlin i všeho, co je k jejich pěstování potřeba – nádob, substrátů, hnojiv a veškerých dalších zahradnických potřeb. Mnohé návštěvníky jistě překvapí velká změna v zahradnickém centru. Z prodejní zahrady zmizel skleník a na jeho místě vyrostl velký stan. Pod plátěnou střechou je nyní nabízen k prodeji kromě drobných zahradnických potřeb, dekorací a doplňků také velmi široký výběr letniček. Vedle osvědčených evergreenů jakými jsou pelargonie nebo petúnie je v nabídce sortimentu i několik novinek a druhů málo známých. Připraveny jsou již osázené závěsné květináče s převislými letničkami, pracovníci zahradnického centra však připraví ideální kombinaci pro konkrétní umístění podle přání zákazníků. Prodejní akce Trvalkové léto potrvá až do soboty 30. června.   

(jap) 

Sobota, Červen 23, 2012 - 15:00 - Sobota, Červen 30, 2012 - 20:00

Poslat nový komentář