Květina ve společnosti 2013

Květina ve společnosti 2013
ilustrační foto

Prostějov – Národní dům v Prostějově od zítřka zazáří dvoudenní show s názvem Květina ve společnosti 2013. Je to již třetí ročník floristické a kadeřnické show, kterou společně tvoří Anna Marciánová s týmem floristů, vizážistů a modelek ve spolupráci s vlasovým studiem IN Hany Puklové a studia L*AMOUR Radky Smičkové.

Náročná příprava večera a veškerého aranžmá začala ještě před vánocemi. Předešlé ročníky byly zaměřeny na přízdoby klobouků, letos to budou společenské šaty. Zítra 16. ledna 2013 v 18.00 hodin odstartuje podívaná v duchu právě probíhající plesové sezóny. Hostem večera bude přední česká floristka Vladimíra Zezulová, která vám poradí společně s Annou Marciánovou, jak se můžete stát originálními s šperky z živých květin. Na vlastní oči uvidíte, jak se takové květinové přízdoby vytváří přímo na modelkách. Středečním večer bude provázet moderátorka Rádia Haná Martina Queetko Procházková

Čtvrteční večer bude večerem komponovaným a moderátorku vystřídá její kolega Marek Berger, moderátor Rádia Haná. Program bude složený z módních přehlídek, scének a rozhovorů. Módní přehlídky jsou inspirované goticismem a futurismem, které jsou pro vás připraveny ve spolupráci se Střední školou ART ECON Prostějov a Studiem IN. Druhá část večera bude ve znamení přehlídky plesových šatů studia L*AMOUR. Celá show bude ukončena závěrečnou přehlídkou netradičních květinových modelů Anny Marciánové.

(red)

Zdroj: www.marcianova.cz

Poslat nový komentář